CONCURS – BIOCEBRAL Ca sa nu dai gres!

happy-people-545x402

Ti-e frica de esecuri? Biocebral te ajuta ca sa nu dai gres! Participa la concursul Biocebral de pe pagina de Facebook Laboratoarele Fiterman si castiga o geanta pentru laptop sau un memory stick de 8 Gb PLUS mostre Biocebral pentru tine si prietenii tai.

Iata ce trebuie sa faci:

  1. Da like paginii noastre, Laboratoarele Fiterman
  2. Da like si share la fotografia concursului Biocebral
  3. Da tag la inca doi prieteni de-ai tai
  4. Odata parcursi pasii anteriori, poti castiga o geanta pentru laptop sau un memory stick de 8 Gb, pentru tine si prietenii tai!

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti.

CONCURS: BIOCEBRAL ca sa nu dai gres!

Tuturor ne este frica de esecuri, desi nu vrem sa admitem acest lucru. Nu incercam, nu indraznim, nu riscam pentru ca ne este frica sa nu dam gres, sa nu-i dezamagim pe cei din jurul nostru.

Fie ca treci printr-o perioada mai aglomerata la locul de munca, ca vrei sa promovezi un examen important, ca vrei sa iei permisul de conducere, ca lucrezi in ture sau esti obosita si suprasolicitata ai nevoie de sustinere pentru a reusi.

Gama Biocebral vine in ajutorul tau si al familiei tale  ca sa nu dai gres: Biocebral sirop pentru copiii peste 1an si Biocebral capsule pentru copii peste 12 ani si adulti. Biocebral  te ajuta sa te concentrezi si sa te adaptezi la situatiile de stres, reduce oboseala si in plus iti induce o stare de optimism si creste motivatia.

Ne dorim sa scapi de frica de esec, sa te poti concentra la toate activitatile tale si sa te poti bucura de timpul tau liber, in plus te premiem cu genti de laptop sau memory stick-uri de 8 Gb si mostre Biocebral pentru tine si prietenii tai. Tot ce trebuie sa faci pentru a castiga premiile este sa participi la concursul de pe pagina noastra de Facebook – Laboratoarele Fiterman.

Acesta este regulamentul concursului:

  1. Dati like paginii noastre, Laboratoarele Fiterman
  2. Dati like si share la fotografia concursului Biocebral
  3. Dati tag pe fotografie la inca doi prieteni de-ai vostri
  4. Odata parcursi pasii anteriori, poti castiga o geanta de laptop sau un memory stick de 8 Gb si mostre Biocebral pentru tine si prietenii tai!

Concursul se desfasoara in perioada 15.05.2013 – 24.05.2013. Vor fi desemnati 6 castigatori, prin tragere la sorti, prin intermediul site-ului  http://www.random.org/.
Fiecare castigator va primi o geanta de laptop sau un memory stick si mostre Biocebral  (vom oferi inca doua mostre Biocebral si pentru prietenii care au fost tag-uiti in afisul concursului). Primele 3 extrageri se vor face din primii 300 inscrisi si se vor oferi genti de laptop, urmatoarele 3 extrageri se vor face din numarul total de inscrisi si se vor oferi 3 memory stick-uri de 8 Gb.

Mult succes!

Regulamentul concursului

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

1.a. Organizatorul campaniei este Fiterman Pharma, persoana juridica romana, cu sediul in Iasi,  Sos Pacurari, nr. 127, jud. Iasi. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare Regulament Oficial).

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.biocebral.ro

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor Fiterman Pharma si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data 15.05.2013 si se va incheia la data de 24.05.2013. Inscrierile in concurs se vor opri la data de 24.05.2013, ora 12.00. Orice participant care incearca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Iata ce trebuie sa faceti: dati Like si Share paginii noastre de facebook – Laboratoarele Fiterman. Dati Like si Share concursului pe profilul dumneavoastra, dati Tag pe fotografia concursului la inca doua persoane. Data limita:24 mai. Vor fi desemnati 6 castigatori, prin tragere la sorti cu ajutorul programului http://www.random.org/. Pentru orice alte intrebari scrieti pe [email protected]

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

a. Sunt inscrisi in concurs toti concurentii care dau like paginii de facebook Laboratoarele fiterman,  dau like si share fotografiei concursului si tag-uiesc inca doua persoane pe fotografia concursului. Cei 6 castigatori sunt anuntati pe pagina de Facebook, Laboratoarele Fiterman si pe site-ul www.biocebral.ro.

6. PREMII

a.  Cele 6 premii constau in cate o geanta laptop / un memory stick 8 Gb si 3 mostre Biocebral.

b. Premiile nu se acorda in bani.

c. Premiile vor fi revendicate in termen de 10 de zile de la data anuntarii castigatorilor si confirmarea acestora.

7. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe www.biocebral.ro . Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

8. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

La cererea scrisa a participantului, organizatorul se obliga:

•    Sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului.

•    Sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale.

•   Sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

9. DISPOZITII FINALE

a. Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

b. Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.

c. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.

d. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.

e. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe www.biocebral.ro. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

f. Daca utilizatorii incalca buna functionare a concursului sau incearca fraudarea acestuia, si actul este demonstrat, organizatorul isi rezerva dreptul sa descalifice participantii, fara drept de apel. Reinscrierea in concurs se face numai daca utilizatorul are dovada ca regulile concursului au fost in totalitate respectate.

g. Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor face pe adresa de e-mail [email protected], pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nicio contestatie.

Acest articol a fost postat in sectiunea Blog cu urmatoarele taguri: , , , .
Ultimele articole postate in sectiunea blog: