Doar o saptamana pana la BAC

Mai este doar o saptamana pana la Bacalaureat. Orice moment este important, asa ca trebuie sa te concentrezi, chiar si pe ultima 100 de metri, pentru a relua ceea ce ai invatat pe tot parcursul anului.

Iata care este programul BAC 2013:

Prima sesiune a examenului de bacalaureat national 2013 va incepe in data de 10 iunie cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana. Evaluarea acestei probe va dura pana pe data de 12 iunie.

Cea de-a doua proba, la limba materna se va sustine intre 12-14 iunie, iar evaluarea competenţelor digitale între 17-21 iunie.

Ultima proba, cea de evaluare a a competenţelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, se va desfasura intre 25-28 iunie.

Probele scrise vor începe in data de 1 iulie cu proba la limba şi literatura romana, care va fi urmata in 2 iulie de cea la limba materna si in 3 iulie de proba obligatorie a profilului.

Proba scrisa la alegerea profilului si specializarii se va da in data de 5 iulie, iar rezultatele vor fi afisate pe 8 iulie pana la ora 12,00 si tot in aceeasi zi pana la ora 16,00 se vor depune contestatiile.

Rezolvarea acestora se va face intre 9 si 11 iulie, iar afisarea rezultatelor finale pe data de 12 iulie 2013.

Cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2013 va incepe in perioada 15-19 iulie.

Spor si multa bafta!

Acest articol a fost postat in sectiunea Blog cu urmatoarele taguri: , , , .
Ultimele articole postate in sectiunea blog: